Tjenamos Horungar!

Efter ett relativt långt break så ska vi försöka få igång denna bloggen igen. Dock med tanke på att delar av redaktionen befinner sig i England så kommer det bli lite svårt att hålla den uppdaterad till max. Men vi ska göra vårt bästa.
Det har hänt väldigt mycket nu när vi har varit borta. Det blir för mycket att skriva om allting, så därför kommer jag göra en punktlista på det VI tycker är intressant att nämna.
*Efter att Salemfonden meddelade att de inte skulle arrangera ännu en Salemmanifestation så var folk bitna och undrade vad som egentligen skulle hända helgen då Daniel Wretström mördades för 11 år sedan. Det var då man presenterade ett samarbete mellan olika nationella grupperingar som skulle heta "Stoppa Svenskfientligheten. - Till värn för Norden" och det är under denna paroll vi kommer vandra i centrala Stockholm den 10:e december! Information om detta hittar du på http://www.stoppasvenskfientligheten.se/
* En annan nyhet är att Battlefiled 3 lanserades för någon vecka sedan, och redaktionen var självklart på plats i kön utanför webhallen och skulle inhandla det nya spelet. Spelet är grymt, och vi rekommenderar det till alla!
* Förbundet Nationell Ungdom har lanserats. Information hittar du på http://www.forbundet.info/
* Malmö FF slutade 4 i årets Allsvenkan, och missar därför precis kval till Europa nästa år.
* Sverigedemokratisk Ungdom hade en demonstration + marsch i centrala Malmö. Det blev som förväntat kaos. Vi ställer oss bakom SDU och ger högerarmen i luften åt meningsmotståndarna som försöker tysta demokratin!
Det har hänt väldigt mycket annat, men som sagt. Vi tar lite i taget.. SPRID BLOGGEN OCH KOMMENTERA FÖR I HELVETE!

RSS 2.0