KOM IGEN NU FÖR FAAAAN!!

Tillsammans ska vi skapa en kokande kittel. Redan på Möllan ska vi sjuda, vi i MFF-Familjen. Fler och fler vedträn ska läggas på elden och glöden ska öka desto närmre vi kommer avspark. När de himmelsblå slutligen äntrar mattan ska crescendot ha nått sin kulmen och vi ska explodera – likt en himmelsblå vulkan. I 90 minuter ska Stadion vara ett glödande malmöitiskt inferno. Vi ska ge allt. Alla ska ge allt. Oavsett var du står eller sitter ska du vara en del av den bästa stämningen vi någonsin skapat. Din röst väger lika tungt som min, din polares röst väger lika mycket som min polares röst. Våra röster väger lika mycket allihop. Ta det till er. Visa er passion, er obotliga kärlek och ert fanatiska stöd för vår klubb och för våra pågar. Visa det. Gör det.

På onsdag ska vi ge spelarna en konstant taktpinne att följa. Vi ska ge energi när det går tungt, vi ska ge kraft när de behöver försvara sig och vi ska ge viljan när de trycker på framåt.

 

Dagen till ära uppmanar vi "tyngre grabbar" tillsammans med övriga grupperingar att klä er i himmelsblått för att skapa en enhet. En enhet likt den i Glasgow. Vi uppmanar er också att ta med er alla era flaggor och alla era banderoll för att smycka vår hemmaborg och visa att det här är vårt hem, vår borg. En fullkomlig vägg utav världens vackraste färg ska möta spelarna när de vandrar ut på Nya Stadions gräsplan. Minns minuterna innan avspark mot Mjällby i höstas när ”Framåt Malmö – Heja Di Blåe” fick hela Stadion att skaka av den enorma ljudvågen som skapades. Som vi skapade. Vi i MFF-Familjen. På onsdag ska den ljudkulissen vittra i jämförelse. La Bombonera kan slänga sig i väggen, Ibrox kan hutta sig i nällorna och Stadio Olimpico kan kamma sig. Nya Malmö Stadion ska spränga alla tidigare gränser. Det är vi som är Stadion. Det är vi som gör det till den stoltaste och mest passionerade stadion i världen. Det är vi som är Malmö FF, världens bästa och vackraste klubb. Var en av de 21000 och ge allt. ALLT. FÖR DI BLÅE.

 

Bär himmelsblått – bär det med stolthet – bär det med kärlek – bär det för Malmö FF.


VI VILL, PÅGARNA KAN, MOT EUROPA!


FRAMÅT!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0